Tavsiye Kanalı; L'Oreal Paris Excellence Intense

Tavsiye Kanalı'nı duymuşsunuzdur. Duymayanlar için anlatayım üye olduğunuz bu site size belirli zamanlarda bir kampanya için mail gönderiyor. Bu kampanyaya katılmayı onaylarsanız kampanya ürünü size yollanıyor ve siz de ürünü kullanıp değerlendiriyorsunuz. Bu süreç içerisinde sizden ücret talep etmiyorlar tabii sözleşme şartlarını okumanızda fayda var. 

Ben de Tavsiye Kanalı sitesine epey bir zamandır üyeyim. Ancak kampanyaları yakalamak hiç kısmet olmamıştı. Ta ki L'Oreal Paris Excellence Intense kampanyası gelene kadar. Bilgilerimi güncelledikten bir süre sonra ürün paketim evime kargolandı. Paket o kadar güzel yollanmıştı ki çok sevdiğiniz birinden hediye almış kadar hoşunuza gidiyor.


Elbette ki çok geçmeden ürünü denedik. Saç boyası olduğu için ürünü kendim kullanamadım. Ama renk teyzemin tonu olduğu için onun saçlarında denedik.

Ürün hakkında da birkaç şey söylemek isterim. Tanıtımlarında ve kutusunda vaat edilen parlaklığı yakalıyor gerçekten. Ayrıca boyamanın üzerinden 2- 3 hafta geçmesine rağmen renk akması ya da diplerinde renk kaybı olmadı. 

Velhasıl eğer siz de farklı farklı ürünleri ilk deneyenlerden olmak isterseniz Tavsiye Kanalı sitesine uğramanızı öneririm. 
Ve teşekkürler Tavsiye Kanalı :) 

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma