Tatlı Yalan - Jamie McGuire // Okuyucu Yorumu

Tatlı Yalan 'ı kardeş blog sahibesi Eskaymak ile birlikte okuduk. Maddox Kardeşler serisininin en yeni kitabı Tatlı Yalan. Jamie McGuire 'ın yazı dilini ve  bu serisini seviyorum. O yüzden Kızıl Tepe 'yi çok merak ediyorum ama sıra ona gelmedi kitaplığımda bekliyor.

Spoiler yapmamaya çalıştım ama serinin önceki kitaplarını okumadıysanız sizin için fazla bilgi içeriyor olabilir. Özellikle Tatlı Sır 'ı okumamış olanlara bu uyarım. 

Maddox kardeşlerin en büyüğü Thomas 'tı bu kitapta bizi karşılayan. Thomas 'a Tatlı Sır 'da aşırı aşırısı gıcık olmuştum. Ama sanırım yazar bizi büyüledi. Bu kadar gıcık olduğum bir karakteri sevebilmemin başka açıklaması olabilir mi? :)

Romanın esas kızı Liis bir FBI ajanı. Amirini tahmin etmek çok zor olmasa gerek. Evet tabii ki Thomas. Thomas küçük kardeşi Travis 'in hayatını kurtarmakla delicesine meşgulken ve henüz tam olarak unutamadığı Camille i kalbinden silip atmaya uğraşırken, hayatına bir anda düşüveren Liis ile kafası daha da karıştı. Liis 'in ise tek istediği biraz sükunetti ama yeni şehrindeki ilk gününde hayatını allak bullak edecek kararlar verdi. Bu da beraberinde karmaşayı ve aşkı getirdi.

Liis 'in duyguları çok gerçekçi anlatılmıştı. Thomas 'ı tam sevecekken yaptıkları karşısında sinirden küplere binebiliyorsunuz. Ama her şeye rağmen Thomas 'ı sevdim.

Maddox Kardeşler serisinde Thomas 'ta Travis 'in yerini alamadı maalesef. Travis başka ^^ Hâlâ serinin en sevdiğim kitabı Travis ve Abby aşkını anlatan Tatlı Bela

Tatlı Yalan her şeyiyle güzel olsa da sonu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Hikaye olarak sonu güzel bir yere varmış ancak biraz üstün körü olmuş gibi. Finali daha detaylı anlatılsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum. 
Yine de su gibi okunan bir kitaptı. Seriyi zaten okuyor olanların kaçırmaması gereken bir kitap. Yukarıdaki uyarıma kulak asmayıp yazımı okuyan ama seriye henüz başlamamış olanlardansanız da Tatlı Bela' dan başlayın derim :)


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma